Brøytelys Sett Med Varme.

Brøytelys Sett Med Varme.

Brøytelys Sett Med Varme.

Brøytelys Sett Med Varme.
kr 6 999,00
Ikke på lager
SKU
LYSO1215H

Godkjent fullfunksjons brøytelykt


SNOWPRO innehar alle nødvendige funksjoner, og ikke minst de påkrevde godkjenningene for fjernlys, nærlys, posisjonslys og blinklys. Lykten er også godkjent etter kravene til CE, RoHS og ECE-R10.


Skapt for brøyting og anleggsmaskiner


ODIN SNOWPRO er skapt for tungt arbeid i tøffe klima og dårlig vær. Lykten er produsert i støpt aluminium, med rustfrie bolter og skruer. Lykten er også IP68 vanntett.


Valkyrie™ varmeteknologi


Den patenterte varmeteknologien i lykten smelter snø og is, samt forhindrer at dette bygger seg opp under brøyting og annet arbeid i snøvær. Når Valkyrie™ aktiveres, varmer lykten, og lyktens glass seg raskt opp, og smelter vekk alt av snø, slaps og is.


Modulær tilpasning


En av de geniale løsningene med ODIN SNOWPRO, er lyktens modulære oppbygning, som gjør at du kan montere lykten for å passe perfekt til ditt brøyte- eller anleggskjøretøy. Blinklyset er en separat enhet, og kan enkelt kobles til på høyre/ventre side av lykten, samt på topp. SNOWPROs feste er også mulig å montere både under og bak på lykten, for perfekt plassering.


I esken


Når du kjøper ODIN SNOWPRO, får du 2 stykk ODIN SNOWPRO med blinklysenhet og 6-pins Deutsch (DT) kontakt, og stabile og justerbare boltfester.

Mer informasjon
Produktet veier (kg) 3.0000
Lys Volt 12-24v
Lystype LED
Watt 20/38
Kapslingsgrad IP68
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto